Sankt Pauli gæstede arbejder-klubben BK Frem


5510 begejstrede fodboldfans i alle aldre og af mangfoldig etnisk herkomst overværede søndag d. 5. juli en stemningsmættet kamp mellem den populære Hamburger fodboldklub St. Pauli og BK Frem, der har dybe rødder i Københavns arbejderkvarter Valby

                              Billede: St. Paulis fanskar i Valby


I en drønspændende kamp besejrede St. Pauli - BK Frem 3:2  

Skønt hamburgerne i vid udstrækning viste sig teknisk overlegen, kæmpede Frem-spillerne indtil det sidste med lidenskab og nogle fabelagtige modoffensiv angreb. Frem's bedste mand var afgjort målmanden, der suverænt forhindrede et oplagt større sejr for St. Pauli-holdet. 

”Kærlighed og klassekamp!”

Unikt var også de to fodboldklubbers organiserede fanskarer. Mens Frem fanklubben (billede tv.) med rytmiske slogans, sange og trommer under- stregede deres stærke samfundkritiske og antiracistiske ståsted med to kæmpe bannere med teksterne: ”Kærlighed og klassekamp!”, udmærkede de mange tilrejste St. Pauli fans sig med antifa-råb og sange.

Til tider forsvandt begge fangrupper i et tæt røgslør fra romerlys, som lagde et malerisk islæt over Valbystadionets venstreflanke. En enkelt anarko-syndikalistisk fane blev ligeledes luftet af en skare anarkistiske fodboldfans i det andet hjørne af stadionet. (Folk fra autonom infoservice)

  • Her kan du se uddrag af kampen (igen):

Kommentar schreiben

Kommentare: 0