kalender 

København, d. 29. juli - 29. august

ANOTHER WORLD IS NOW

København, d. 12. - 22. august

Global Pride 2021

 

 

København, d. 1. september 2021

Ungdomshus demo

  • Update fra 1. Marts gruppen!
    Vi har efter mange overvejelser, valgt at udskyde demonstrationen til den 1. September (halvårsdagen for rydningen)

Der er flere grunde til dette.
Vi vurdere at smittetallet stadig er for højt.
Mange af vores kammerater er ikke trygge ved at skulle deltage fysisk i større forsamlinger. Vi prioritere at alle kan stå på gaden sammen igen.
Derudover vil vi også stå i solidaritet med alle der gør en særlig indsats under pandemien.
1. Marts gruppen har som mange andre stået i en svær situation, men vi håber at vi sammen kan skabe en god kampdag. Og så ser vi frem til at stå skulder ved skulder med jer på gaden igen.
KAMPEN FORSÆTTER!!

København, d. 5. september

Visionsworkshop: Vær med til at skabe Konfront 2.0

  • Konfront inviterer til visions-workshop den 31. juli 2021, kl. 13, hvor alle interesserede på den radikale venstrefløj får mulighed for at komme med ideer og kritik og bidrage til projektet. 

Du kan tilmelde dig nederst på denne side eller ved at sende os en besked på redaktion@konfront.dk. Oplys navn, eventuel organisation og kontaktinformation. Ved tilmelding kan du fortælle os om eventuelle behov du måtte have i forbindelse med mødet, såsom hjælp til adgang, oversættelse osv. Vi sørger selvfølgelig for god afstand, hygieniske forhold og afspritning, så vi allesammen kan passe på hinanden mest muligt. 

Konfront har nu ageret som talerør for venstrefløjen i 2 år. I de 2 år har Konfront som medieplatform formået at etablere sig som en fast bestanddel af medielandskabet.
Vi bliver både set og hørt af en bred skare af mennesker på den udenoms-parlamentariske radikale venstrefløj og i ude i det øvrige samfund.
Konfront har aktivt påvirket politiske beslutninger og sat vigtige temaer på dagsordenen for de politikere der til daglig tager beslutninger i vores samfund.
Konfront har desuden været et mødested for aktivister og politiske organiseringer, som sammen har bidraget til at videreudvikle og styrke vores bevægelse. 

Konfronts mål har lige fra starten været at byde en platform for stemmer fra den radikal venstrefløj og har igennem de år vi har eksisteret offentliggjort artikler, videoer og fotoserier om alt fra lokale demoer til internationale begivenheder. (...)

København, d. 7. september

Demonstration: Giv apartheid-Israel det røde kort!

Demo, kl. 19 Trianglen, Østerbro, organiseret af Boykot Israel-DK m.fl.

  • GIV ISRAEL DET RØDE KORT!

BOYKOT FODBOLD VM KVALIFIKATIONSKAMPEN DANMARK-ISRAEL i Parken tirsdag den 7. september kl. 20.45

DEMO kl. 19:00, Triangel på Østerbro
MED MUSIK, TALER, FLYERS OG BANNERE
- mere info følger på facebook
Israel er en besættelsesmagt der koloniserer palæstinensernes jord. Israel udsætter palæstinenserne for daglig racisme og apartheid, der minder om den sydafrikanske apartheid.
At spille kamp imod det israelske fodboldlandshold i Parken vil være at legitimere Israels besættelses- og apartheidpolitik.
Israel bryder FIFA’s regler der forbyder racisme og apartheid. Israel chikanerer palæstinensiske fodboldspillere og begrænser deres bevægelsesfrihed. De nægtes adgang til træning og turneringer. Den israelske stat har ødelagt flere stadions og forhindrer tilskuere og tilhængere i at overvære kampe.
Israel bruger bevidst sport og kultur til at dække over og hvidvaske sine forbrydelser mod palæstinenserne.  

Drop fodboldkampen!

Boykot Israel – Frit Palæstina!

Arrangører:

Boykot Israel Kampagnen, Internationalt Forum København, Stop Annekteringen af Palæstina,

Internationalt Forum Nordsjælland, Palæstinensisk Demokratisk Forbund i Danmark, Palæstinensisk Nationalforsamling i Danmark,

Anbefalere:

Autonom Infoservice, Fredsvagten v. Christiansborg, APK- Arbejderpartiet Kommunisterne,.. (Opdateres løbende) 

  • Boykot PUMA, som er sponsor for det israelske fodboldforbund IFA

København, d. 18. september

Christiania, d. 22. - 26. september

Christiania Freetown Festival - 50 års fødselsdag

  • Christiania holder 50 års fødselsdag!
    50 års Jubilæum   

Fristaden Christiania inviterer til en festival der hylder alverdens kunstneriske udtryk, fællesskaber, mangfoldighed og drømmene der springer ud af Christiania. På 21 scener, i gader, på pladser, i cirkusvogne og - telte, inde og ude, fra downtown til skoven, på vandet, mellem træerne … hele Christiania vil syde og boble i 5 magiske dage.
Vi har inviteret gæster, kunstnere og beslægtede fællesskaber fra hele verden og fra hele landet til at spille et sæt, give en scene indhold over en dag, bygge et kunstværk, male en væg, opføre en dans… 

2021

Zapatisterne påbegynder deres rejse rundt i verden. Første stop: Europa.

2021 bliver året, hvor Zapatisterne påbegynder deres rejse rundt i verden. Første stop: Europa. I Mexicogruppen IF er vi - i koordinering med andre europæiske grupper under #EuropaZapatista - i fuld gang med at planlægge besøget til sommer. Følg med her

                               _____________________________________

  Internationalt

Münster, d. 13. - 15. august

Anarchistischer Kongress

  • Programm & div. Infos hier 

BERLIN

'Berlin på vrangen'

DANSK GUIDE I BERLIN

Spændende ture til fods med dansk guide. Få et unikt indblik i Berlins fortid og nutid, dramatiske historiske begivenheder og mangfoldige subkulturer, med nærvær og indlevelse af engageret dansk guide, bosat i Berlin siden 1992.  "Berlin på vrangen"

 

__________________

Tilmelding senest 2 timer inden turstart for mere info læs nederst på opslaget. "

 

 

 Nyttige venstrefløjsadresser     i Berlin

_________

radar.squat.net

tysk og svensk