kalender 

  

København, d. 30. oktober

Bustur til Berlin - UNITED WE FIGHT!

30. oktober kl. 17.00 – 1. november kl. 21.30, Organiseret af Ungdomshuset 

Tilmelding: Send navn og tlf til kontakt@ungdomshuset.dk * Pris: 150 kr (Pengene betales kontant i bussen) * Læs mobiliseringsteksten på facebook 

København, d. 4. november

Stop Lynetteholm!

Onsdag, den 4. november kl. 19 - 22, Christianshavns Beboerhus  Organiseret af Nyt fra Bypolitisk Forum 

  • STOP Lynetteholm!

Københavns overborgmester og Staten er ved at kuppe århundredets største byudviklingsprojekt i København, uden nogen form for demokratisk proces. 
Salonmøde d. 4. november kl. 19.00 – 22.00 I Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34

København, d. 7. + 8. november

Bogfestival 2020 i Litteraturhuset i Nybrogade

7. november kl. 12 - 16 og 8. november kl.  11 - 16 , Nybrogade 28 København K * Organiseret af Litteraturhuset 

København, d. 9. november

ALDRIG MERE EN KRYSTALNAT!

Mandag, den 9. november 2020 klokken 16.30 på Kultorvet * Organiseret af New Outlook

  • Den 9. november er det 82 år siden, at nazistiske bøller i 1938 overfaldt jødiske borgere, butikker, synagoger og ejendomme i Tyskland og Østrig. Mange blev slået ihjel og store værdier – økonomiske og kulturelle – gik tabt. Det blev til indledningen på en systematisk nazistisk kampagne, der førte frem til udryddelserne i kz-lejrene.

Både for at mindes ofrene og for at minde offentligheden om, hvad der skete dengang – og at det kan ske igen, hvis vi ikke er bevidste om, hvad der drev den udvikling frem – markerer vi i Krystalnatinitiativet den 9. november. Det har vi gjort i de seneste 27 år med fakler, taler og musik.

Imidlertid betyder Corona-situationen, at vi i år ikke kan afvikle markeringen, som vi plejer. Derfor en ’stille’ manifestation, som man sundhedsmæssigt trygt kan opleve.

For vi ønsker at sætte fokus på en række aktuelle og principielle forhold som fx. undertrykkelse af mindretal, diskriminerende lovgivning, rettigheder og friheder, som også er under pres i dag.

Odense, d. 9. November

København, d. 28. november

Visionsworkshop: Vær med til at skabe Konfront 2.0

  • Konfront inviterer til visionsworkshop den 28. november, kl. 13, hvor alle interesserede på den radikale venstrefløj får mulighed for at komme med ideer og kritik og bidrage til projektet. 

Du kan tilmelde dig nederst på denne side eller ved at sende os en besked på redaktion@konfront.dk. Oplys navn, eventuel organisation og kontaktinformation. Ved tilmelding kan du fortælle os om eventuelle behov du måtte have i forbindelse med mødet, såsom hjælp til adgang, oversættelse osv. Vi sørger selvfølgelig for god afstand, hygieniske forhold og afspritning, så vi allesammen kan passe på hinanden mest muligt. 

Konfront har nu ageret som talerør for venstrefløjen i 2 år. I de 2 år har Konfront som medieplatform formået at etablere sig som en fast bestanddel af medielandskabet.
Vi bliver både set og hørt af en bred skare af mennesker på den udenoms-parlamentariske radikale venstrefløj og i ude i det øvrige samfund.
Konfront har aktivt påvirket politiske beslutninger og sat vigtige temaer på dagsordenen for de politikere der til daglig tager beslutninger i vores samfund.
Konfront har desuden været et mødested for aktivister og politiske organiseringer, som sammen har bidraget til at videreudvikle og styrke vores bevægelse. 

Konfronts mål har lige fra starten været at byde en platform for stemmer fra den radikal venstrefløj og har igennem de år vi har eksisteret offentliggjort artikler, videoer og fotoserier om alt fra lokale demoer til internationale begivenheder. (...)

                               _____________________________________

  Internationalt

Berlin, d. 30. oktober - 1. november 2020

International Call for Action and Discussion Days in Berlin

International Demo in Berlin 31.10.2020 UNITED WE FIGHT! 
Connect Urban Struggles – Defend Autonomous Spaces 

BERLIN

'Berlin på vrangen'

DANSK GUIDE I BERLIN

Spændende ture til fods med dansk guide. Få et unikt indblik i Berlins fortid og nutid, dramatiske historiske begivenheder og mangfoldige subkulturer, med nærvær og indlevelse af engageret dansk guide, bosat i Berlin siden 1992.  "Berlin på vrangen"

 

__________________

Tilmelding senest 2 timer inden turstart for mere info læs nederst på opslaget. "

 

 

 Nyttige venstrefløjsadresser     i Berlin

_________

radar.squat.net

tysk og svensk