kommentarer

 

ris/ros/forslag/spørgsmål

kan lægges her

 

            Danmarks politiske elite - anno 2015 ...

@ Adam O. & forlaget Fahrenheit : “Det lille rige med svovlstikkerne” - fyldt med tegnet satire.
@ Adam O. & forlaget Fahrenheit : “Det lille rige med svovlstikkerne” - fyldt med tegnet satire.

Kommentar schreiben

Kommentare: 26
 • #1

  vhs (Donnerstag, 10 September 2009 01:36)

  Tillykke med hjemmesiden :)

 • #2

  TTb (Freitag, 11 September 2009 23:47)

  dejlig hjemmeside i har fået jer.

 • #3

  Aktivist (Sonntag, 13 September 2009 00:32)

  Tillykke med hjemmesiden, håber at der vil komme en masse mere spænende fra jer!

 • #4

  MAG (Freitag, 25 September 2009 22:42)

  Tillykke med jeres hjemmeside som jeg kan se bliver et godt supplement til indymedia.dk :-)

 • #5

  Aage Staffe benævnt Lille John i terroriskredse (Dienstag, 10 November 2009 14:04)

  På min hjemmeside www.aage-staffe.dk finder du bøger, jeg har skrevet. Du kan se dem som PF filer. Det er mit forsøg på at give læsere viden og forudsætning for at finde deres holdninger, således at de i en debat kan dokumentere og argumentere i deres bestræbelser for bekæmpe fascismen og dermed begrænse nye forbrydelser.
  Fascismen kan kun eksistere, når de demokratiske kræfter forholder sig passivt.
  Aage Staffe

 • #6

  DrX (Freitag, 04 Dezember 2009 11:31)

  JEPS! Superflot hjemmeside.
  (Nb. og Lille John's homesite er virkelig spændende!)

 • #7

  Casper Juul Berthelsen (Freitag, 08 Januar 2010 22:13)

  En revolution starter altid i sindet hos det enkelte menneske og er et resultat af den største kamp et menneske kan kæmpe.

  En ægte revolution av et sind, medfører klarhed, frihed og fred i sindet og leder mennesket ind i kommunismens sindstilstand og samfundsopfattelse. Et hvert menneske er således ansvarlig for at skape fred i sit sind, så det kan leve op til kommunismens idealer uden og undertrykke sine ønsker.

  Fred!

 • #8

  signe (Mittwoch, 21 Juli 2010 10:48)

  Fed side. I love you all :)
  femihilsen fra Island

 • #9

  Magnus Markussen (Dienstag, 23 November 2010 00:13)

  Nævn ét succesfuldt venstreorienteret land, please.

 • #10

  rasmus (Montag, 08 August 2011 17:46)

  Det er godt med nyheder med en udenomsparlamentarisk vinkel!
  thumps up!

 • #11

  Michael (Freitag, 28 Oktober 2011 19:43)

  Arbejderen har videregiver KKEs pladder, uden overhovedet at dykke bare en lille smule ned i konflikten på venstrefløjen i Grækenland. Det er synd, og desværre ikke første gang de blander sig i andres landes situationer og konflikter, uden at have undersøgt noget som helst. Er der et kommu-parti i landet de omtaler har de jo nok ret... Endnu mere ærgerligt i er præcis lige så ensporede som arbejderen i denne situation. Anlæg dog et bare nogenlunde nuanceret syn på situationen omkring den af PAME indkaldte demonstration, i stedet for bare det at snuppe det modsatte af Arbejderen/KP. Fordi de bare kritikløst videregiver holdninger fra deres venner, behøver i jo ikke gøre det samme.

 • #12

  al. / fra autonom info-service (Sonntag, 30 Oktober 2011 21:17)

  @Michael, tak for din respons.

  Vi mener bestemt ikke pr. refleks det ”modsatte” af KP/Dagbladet Arbejderens redaktion eller med andre ord: Vi godtager ikke alt, hvad der sker på den revolutionære venstrefløj ukritisk. Derimod forsøger vi i vores beretning konkret at afdække de begivenheder, der førte f.eks. til disse hændelser. Vi reagerede således først og fremmest mod Dagbladet Arbejderens opspind om, at græske ”Anarko-fascister dræber fagforeningsmand”

  Vi anser infight venstrefløjsstrømninger imellem som trist og forkasteligt, men finder det vigtigt at pointere årsag og virkning. Altså det modsatte af at ”gardere os i alle retninger”.
  Vores holdning til denne konflikt udspringer af de forskellige øjenvidneberetninger fra demo-deltagere (Se kilde- og billedmateriale i vores artikel her: Billed-dokumentationen taler for sig selv: http://www.autonominfoservice.net/2011/ … rækenland/


  PS.
  At KKE/PAMEs er ene ansvarlige for at have fremprovokeret disse eskalationer illustreres også ved at de fleste sociale bevægelser, KKE-uafhængige fagforeninger og den samlede revolutionære venstrefløj fordømte således KKE/PAMsE selvbestaltede politirolle og brutale angreb på demonstranterne.
  KKE ignorerede det - som de plejer at gøre - og beskyldte istedet for "anarkisterne" i "direkte og indirekte samarbejde med politiet" (sic!) for at have "infiltreret demonstrationen". Altså en klassisk syndebuk-afledning!

  PAME og KKE har traditionelt et utrolig dårligt forhold til samtlige andre venstrefløjsstrømninger i landet og demonstrerer ALTID alene for at sikre deres eget grundlag. De opfatter sig monolitisk som de eneste legitime repræsentanter af arbejderklassen og programatisk bygger de på marxisme-leninisme med glorificerende referencer til Stalin-periodens Sovjetunion.
  Den 20. oktober i år har KKE/PAME lavet en undtagelse og blev på pladsen foran parlamentet - dvs. de dannede med ca. 20.000 af deres medlemmer - inkl. flere hundrede bevæbnede ordensværn - en ydre ring omkring parlamentet med front mod den store demonstration.
  I en pressemeddelelse fastslår de, at de med denne aktion IKKE have i sinde "at blokere tilgangen for parlamentsmedlemmerne". Da den omkring 120.000 (nogle kilder: 200.000) mennesker store demo kom frem til pladsen og de første blokke -af sociale bevægelser - ikke af anarkister eller andre venstreradikale! - protesterede mod KKEs blokadeværn: http://youtu.be/Td1nOjqm3L4 , startede KKE folkene med at prygle demonstranterne tilbage, når de prøvede at trænge igennem blokaden. Dette eskalerede senere med mange sårede på begge sider.

 • #13

  Michael (Montag, 31 Oktober 2011 13:59)

  tak for svar. Godt at høre i ikke bare går i mod arbejderen. Jeg vil forresten igen nævne at jeg finder deres dækning håbløs. Men jeg bliver altså nød til at gentage. Jeres dækning er præcis lige så ensporet.

  Hvad var demontrationskodexet? Hvem havde indkaldt? Var det, som nogen påstår, PAME der havde indkaldt til fredelig omringning af parlamentet? Hvorfor er folk bange for at gå på gaden (Så vidt jeg ved er det en af PAMES undskyldninger for vagtværnet - som jeg foriøvrigt finder afskyeligt. Hvilke konflikter er der mellem PAME/KKE og resten af bevægelserne. I skriver at PAMEs historie fra enden til anden er et propagandaopspind - Hvor ved i det fra? At KKE er stalinistisk er ubehageligt, men vel i denne situation ikke et argument i sig selv. Og det jeres billeder viser er en temmelig ophidset sortklædt mængde, foran PAMEs køllekorps - men hvem angriber? At sige at billede materialet taler for sig selv - Ja. Desværre på flere niveauer. Hvorfor er det altovervejende fokus på de voldelige PAMEfolk, og ikke på "de andre"?

  I gør netop her det jeg synes er ærgerligt at Arbejderen gør. Tilgår den ene side ukritisk.

  Det jeg bare egentligt kunne tænke mig var at begge parters argumenter blev fremdraget og tilgået med kritisk sans. Både PAME/KKE og "de andres" Jeg gætter, uden at vide noget om det, nemlig på at disse andre - der består af både anarkister, trotter og "bløde" socialister alle har en dagsorden, der i visse tilfælde kunne lede til "propagandaopspind". Vel især mod stalinister.

  Jeg er nok bare træt af en venstrefløj, hvor grupperinger alle som en mener at de har patent for den absolutte sandhed - og så er de andre reaktionære anacho-facister, dumme stalinister der bare vil skyde de andre hvis de fik chancen, forræderiske trotskister osv osv. Beklager hvis jeg her skyder jer ting i skoene. Jeg håber stadig at der et eller andet sted er en nuanceret dækning af de ubehagelige begivenheder. Jeg mangler fortsat en.

 • #14

  anon321 (Dienstag, 22 November 2011 00:01)

  Det er dejligt at se en autonom info service med fede artikler.

 • #15

  Tina (Montag, 02 Januar 2012 17:26)

  Kære venner, tak for jeres vigtige informationsaktivitet.
  Alt godt til jer i 2012!
  love & rage

 • #16

  daniel (Montag, 02 Januar 2012 20:02)

  Keep up the good work!:)

 • #17

  P. Nielsen (Dienstag, 10 Januar 2012 12:50)

  Tak for fornuftige og informative artikler. Spændende læsning, gang på gang.

 • #18

  sAnne (Dienstag, 10 Juli 2012 11:12)

  Kære venner
  God sommer!
  Fedt at der findes autonom infoservice :)

 • #19

  Ole Fjord Larsen (Samstag, 29 September 2012 14:46)

  Jeg kan ikke se hvor jeg kan tilmelde mig nyhedsbrevet.

 • #20

  julie / autonom infoservice (Samstag, 29 September 2012 17:24)

  Hej Ole
  Vi har modtaget din mailadresse i forbindelse med din message om David Graeber :)
  Vi sender fremover vores nyhedsbrev til denne mail. Velkommen.

 • #21

  lars k (Montag, 08 Oktober 2012 21:58)

  Det er dejligt at se en autonom info service med fede artikler især den om tjernobyl.. jeg har været der over ca 15 gange med nødhjælp og tro mig der var ikke et kønt syn.. men det er nogle af de flinkeste menesker men møder...

 • #22

  Mette (Mittwoch, 07 November 2012 12:20)  Revision

  Jeg tillader mig at sende en fantastisk tysk film om racisme og retssystemets forfald. Så kan det være, at I vil sende den videre ud til jeres netværk eller lægge den på hjemmesiden. Den går i aften!!


  Revision


  Instruktør: Philip Scheffner
  tyskland 2012, 106 min


  En uretfærdig rettergang bliver 20 år senere taget op til revision. Bogstaveligt talt. To rumænske mænd blev i 1992 fundet dræbt i Nordtyskland - skudt, imens de var på vej over grænsen til EU, af lokale jægere, der hævdede at have forvekslet dem med vildsvin. Dommen: frifindelse. Men nu vender fortiden tilbage og den officielle sandhed bliver taget op til revision. Metoden er simpel: alle får lov at revidere deres egne ord, i en sindsoprivende skarp film, der frem for alt rejser det presserende spørgsmål: er sandhed og moral virkeligt relative begreber? Og hvad nu, hvis de faktisk ikke er? Læs mere

  Efter visningen d. 7/11 vil der være samtale mellem instruktør Philip Scheffner og Amnestys juridiske konsulent Claus Juul. Moderator: Helle Jakobsen (kampagnekoordinator af Amnestys anti-diskriminationsprogram).


  07/11 | 18:00 | 75 kroner | Cinemateket
  10/11 | 18:45 | 75 kroner | Cinemateket |

  Jeg håber på at se jer til årets festival!

  Mette
  mette.cphdox@gmail.com
  CPH:DOX | TAGENSVEJ 85 F | DK 2200 COPENHAGEN N | TEL. +45 3393 0734 | INFO@CPHDOX.DK

 • #23

  / autonom infoservice (Samstag, 10 November 2012 00:07)

  Hej Mette
  Tak for tippet. Vi har desværre set dit opslag for sent, ellers havde vi lagt den på vores kalender.
  Vi håber så, at nogle af vores brugere har læst din interessante anmeldelse.
  Alt godt.

 • #24

  Preben (Mittwoch, 26 Dezember 2012 22:44)

  Godt nytår,kammerater!

 • #25

  Heine (Samstag, 13 Juli 2013 17:39)

  Hejsa
  Jeg ville bare rose jeres hjemmeside, den er vildt fed. Jeg er selv yderst venstreorienteret og anarkist. Jeg føler mig i stor stil i opposition til vores samfund.
  Jeg synes ind i mellem at man mangler ligesindede, at snakke/debattere med.

 • #26

  Paul (Donnerstag, 06 März 2014 18:34)

  Er der nogen der vidste at Danmark er nummer tre i Verden på listen over lande med størst rigdomskoncentration hos de rigeste 10%, kun overgået af USA & Schweiz (http://www2.ucsc.edu/whorulesamerica/power/wealth.html)?
  Hele Norden er med i top-ti...!

_____________________________

Magnus Markussen:

 Nævn ét succesfuldt venstreorienteret land, please.

 

Et kort svar:

Hej Magnus

Det findes ikke og de forsøg der har været, er mislykket. Se iøvrigt vores artikler om den russiske revolution: Oktober-revolutionen 1917 - en venstreradikal analyse og vores vurdering af det hedengangne Sovjetunion: Stalin - Tsaren som bar titlen Generalsekretær . Vi mener, at det er ganske umuligt at opbygge grundlæggende andre ikke-kapitalistiske samfundsformationer uden, at der sker tydelige forskydninger i de industrialiserede metropoler væk fra den privatkapitalistiske markedsøkonomi. Vel og mærke i en politisk proces, der baserer på sociale bevægelsers mangfoldige og samordnede kampe mod de herskende forhold. Se for eksempel vores artikel om "Triple Oppression"

mvh.

geronimo,

autonom info-service